Slagstøvler

VarmedressMitt godt og vel ett-årige integreringsprosjekt halter sin skjeve gang, men dag for dag finner jeg min plass i lokalsamfunnet. Så bra er det faktisk gått, syns jeg, at det nesten bare er bekledningen det står på. Men jeg har fått meg slagstøvler (som vist over, for første gang siden guttedagene), og snart kan jeg innvie varmedressen (av typen som vist til høyre). Da er det ikke så mye om å gjøre, har jeg sluttet – kanskje med unntak av hodeplagget, da.

Men far vet råd! Følgende e-post er med dette sendt Felleskjøpet Agris kommunikasjonsdirektør, Oddny Estenstad, som forhåpentligvis kan bidra til den villfarnes videre integrering, med en smule publicity på kjøpet.

Hei, Oddny.

Jeg er en hårdbarket bygutt, som, etter ett år på landet, ennå kjemper om å finne min naturlige plass i et svært ruralt øysamfunn på Vestlandet. Alle er så snille og omtenksomme, men det står vel ikke til å nekte at jeg har et integreringsproblem, som først og fremst har rot i egne, dypt festede forestillinger, som etter beste evne bearbeides i denne bloggen: https://ilpleure.wordpress.com/.

Og da er vi ved sakens egentlige kjerne. Det har seg nemlig slik at vi landsens bloggere ikke er velsignet med sponsorartikler, slik disse unge pikene, de såkalte rosabloggerne er – som pumpes huden full av parfyme og champagne, i den hensikt at bloggerne skal gi giverne den forjettede bloggomtale, som en merkantil symbiose mellom opinionsledere og næring.

Som en bygutt med landlige integreringsvansker, kunne jeg tenke meg å foreslå en tilsvarende barter trade, der Felleskjøpet Agri skjenker meg en FK-cap, eventuelt en tradisjonell skyggelue, i bytte for hederlig omtale i bloggens spalter, blant annet bestående av en Dagens outfit-post, der jeg villig poserer i varmedress og FK-lue, med matchende støvler. Alternativet blir nemlig kalosjer og dress, som, etter det jeg forstår, ikke anses helt comme il faut i nabolaget.

Hvis du syns det lyder som en plan, har Felleskjøpet Agri vunnet seg en varm tilhenger og lokal poster boy i vårt lille lokalsamfunn.

Jeg skylder forresten å gjøre oppmerksom på at e-posten også er publisert, og leserne vil naturligvis bli holdt løpende informert om sakens videre utvikling. I mellomtiden avventer jeg forventningsfullt din respons.


Sincerely,
Jarle Petterson

http://jarlepetterson.magntize.com/

Please consider the impact on the environment before printing this email and/or the attachment(s).

KalosjerDet enkleste ville sikkert være å finne nærmeste FK-utsalg, men jeg aner ikke hvor det befinner seg, og så ville det dessforuten ikke by på samme mulighet til å publisere føljetong – og et uhyre interessant eksperiment, som eventuelt vil avdekke om landbrukets fremste merkantile fanebærer ligger tilbake for rosabloggernes velvillige mesener.

Følg med på den dramatiske forvandlingen, fra überurban city slicker til guten i den lokale røyken.

Reklamer