Vi jages fra skanse til skanse, vi som står når vi tisser. Kanalspekteret hos kabelselskapene fylles med stadig flere damekanaler (og i morgen åpner TV 2 sin Bliss, gah…). Nåja… Akkurat det var det visst meningen å beblogge annensteds, men at vi marginaliseres, kan det da virkelig ikke være tvil om.

Forleden så jeg forresten en overskrift noensteds (og nå finner jeg den ikke igjen), som kan tyde på at det blir slutt på panserpikene på bilutstillinger. Selv er jeg aldri på bilutstillinger, og kunne ikke bry meg mindre, hverken om biler eller pikene som bekler dem, men nyheten fikk meg til å tenke på skjorten jeg har hengende i skapet, med ryggpryd som følger:

Stasskjorten til far

Tror ikke jeg har brukt den på et par år nå, men jeg likte å ta den på når trangen til å bli tatt på alvor ikke var for påtrengende. I byen var det dessforuten relativt uproblematisk, ettersom slik bekledning stort sett oppfattes som ironisk distanse. Her omkring derimot, ville jeg antagelig bare bli oppfattet som Yankee-doodle-dandy Amcar-entusiast.

Men jeg hever meg over det, tror jeg. Var det bare ikke blitt for koldt.

Jeg er da for pokker mann. Hør meg mjaue.

Reklamer